Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları kullanma kayranına göre, rengine için evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile acil yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı gün otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en onat fiyatlarla mevla tamamlanmak bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını sınırlamak kucakin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe usturuplu şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat hizmetlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan emniyetli bir yer yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı veri alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz derunin her ahit yöntem servis, hizmet ve onarım ustalıklemleri cenahımızca dokumalabilmektedir. Kullanım maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Z yangın kapısı tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page